Over ons

Babs Bewind; professioneel en betrokken


Mijn naam is Babs Prince en als ondernemende spin in het web werk ik graag samen met en voor anderen. Sinds mijn benoeming van de rechtbank in maart 2017 ben ik aan het werk als zelfstandig bewindvoerder. Hierbij zet ik mijn expertise in op het gebied van financieel administratieve problematiek. Met mijn oplossingsgerichte mindset help ik cliënten om de financiële administratie te verzorgen in tijden dat het hun zelf niet lukt.

Sinds november 2019 is Barbara van Riel het team van Babs Bewind komen versterken om de stabiliteit in de continuïteit van het bedrijf te waarborgen is. Dagelijks werken wij samen aan de financiële stabiliteit van onze cliënten.

Als iemand tijdelijk of voor langere periode niet in staat is voor zijn of haar financiën te zorgen, kan dit snel leiden tot grote financiële problemen. Babs Bewind biedt hier een oplossing voor door financiële ondersteuning te bieden.

Wij zetten hierbij actief in op de zelfredzaamheid van de cliënt met als doel dat dat deze uiteindelijk weer zelf zijn financiën kan behartigen.

Mensen omschrijven Babs Bewind als daadkrachtige, stressbestendige, relatiegerichte en proactieve onderneming. Onze enthousiasme, open en communicatieve houding maken ons makkelijk benaderbaar.

Heeft u het gevoel dat u of iemand in uw directe omgeving de administratieve zaken niet meer in de hand heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.


“Bewindvoering is een beschermingsmaatregel en wordt ook wel beschermingsbewind genoemd.”