Over mij

Als ondernemende spin in het web met sterke sociale en communicatieve vaardigheden werk ik graag samen met en voor anderen. Hierbij zet ik mijn expertise in op het gebied van financieel administratieve problematiek. Met mijn oplossingsgerichte mindset help ik cliënten om de financiële administratie te verzorgen in tijden dat het hun zelf niet lukt.


Als iemand tijdelijk of voor langere periode niet in staat is voor zijn of haar financiën te zorgen, kan dit snel leiden tot grote financiële problemen. Babs Bewind biedt hier een oplossing voor. Hierbij wordt actief ingezet op de zelfredzaamheid van de cliënt zodat die uiteindelijk weer zelf zijn financiën kan behartigen.


Ook werkgevers kunnen een beroep doen op mijn expertise. De werkgever kan verschillende signalen van de werknemer ontvangen die mogelijk duiden op financiële problemen. Als professionele partner voor financieel administratieve problematiek behartig ik de belangen van de werkgever en werknemer en beheer ik (tijdelijk) de financiën van de werknemer. Hierbij vormen de waarden betrouwbaarheid, rechtvaardigheid en duurzaamheid in combinatie met een oplossingsgerichte visie en aanpak op de processen het fundament voor mijn werkzaamheden als beschermingsbewindvoerder.


Het doel is de zelfredzaamheid van de werknemer te vergroten waarbij ik het menselijk aspect niet uit het oog verlies. Ik handel hierbij vanuit wederzijds respect om de financieel administratieve problematiek van mijn cliënten professioneel aan te pakken en op te lossen.


Mensen omschrijven mij als een daadkrachtige, stressbestendige, relatiegerichte, proactief ondernemende netwerker pur sang. Mijn enthousiasme, open houding en communicatieve vaardigheden maken mij makkelijk benaderbaar. Heeft u het gevoel dat u of iemand in uw directe omgeving de administratieve zaken niet meer in de hand heeft, neemt u dan gerust contact met mij op.


“Bewindvoering is een beschermingsmaatregel en wordt ook wel beschermingsbewind genoemd.”